Látogatóban a Lengyel Tűzoltó Szövetség

 2018. március 23.

 A magyar-lengyel barátság napja alkalmából a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke szakmai látogatásra hívta a Lengyel Tűzoltó Szövetség delegációját, Waldemar Pawlak elnök urat és Teresa Tiszbierek alelnök asszonyt.  

A rendezvény keretében a vendégek részére Rajnai Attila, a BM HEROS Zrt. vezérigazgatója és Dobson Tibor tű. dandártábornok, az MTSZ elnöke tájékoztatót tartott a szervezetek tevékenységéről, eredményeiről és további céljairól. Ezt követően a résztvevők megtekintették a már rendszerbe állított, magyar fejlesztésű tűzoltó gépjárműveket. Az eseményen jelen volt dr. Gyurka Tímea tű. ezredes, a BM OKF hivatalvezetője, továbbá Boronyai István tű. szds., az MTSZ irodavezetője, valamint Bodnár Ferenc, a Pilisszentiváni Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke is.

A lengyel delegáció délután a FER Tűzoltóságot látogatta meg, ahol Pimper László PhD, a FER Tűzoltóság és Szolgáltató Kft. tűzoltóparancsnoka, valamint Józsa Gábor MOL Nyrt. DS Termelés FF és EBK vezető és Takács Zoltán, a FER Tűzoltóság százhalombattai tűzoltóparancsnoka fogadta őket.

Forrás: http://tuzoltoszovetseg.hu/hirek/511