Ipari Létesítményi Tűzoltóságok 9. Nemzetközi Konferenciája

 

A FER Tűzoltóság – a LastFire csoporttal együttműködve – 2017. október 17-18-ára a tűzoltó habképző anyagokkal foglalkozó tematikus nemzetközi szakmai konferenciát szervez. Az eseményre a FER Tűzoltóság immár hagyományos szakmai rendezvényének, az Ipari Létesítményi Tűzoltóságok 9. Nemzetközi Konferenciájának keretében kerül sor.

 

A rendezvény témája a tűzoltó habképző anyagok jellemzőin és felhasználásán túl a gyártástól a megsemmisítésig történő kezelése, és a habképző anyagokkal kapcsolatos környezetvédelmi kérdések, a környezetterhelés minimalizálása. A téma aktualitását adja, hogy napjainkra a tűzoltási teljesítmény mellett az oltóanyagok és felhasználásuk környezetvédelmi célú fejlesztése is egyre inkább előtérbe került.

 

Az előadásokat a tűzoltó habképző anyagokkal kapcsolatos szabályozási, végfelhasználói, ipari és szolgáltatási részterületeken tevékenykedő, nemzetközileg elismert szakemberei tartják.

A konferencia nyelve angol, tolmácsolás nem biztosított.

 

Ha szeretne további részleteket megismerni, kérjük az alábbi elérhetőségek igénybevételével vegye fel velünk a kapcsolatot:

Telefon:        Mészáros Zoltán (+36/20-9550-072)

Email:                      zmeszaros@fer.hu