MOL Életpálya Díj elismerésben részesült Kőszegi Imre kollégánk

Az idei évben 25 kiváló MOL-csopotnál dolgozó kollégánk részesült Életpálya díjban. Mindannyian legalább 25 éve a vállalat-csoportban dolgoznak és karrierjük során kiemelkedő, példamutató teljesítményt nyújtottak, valamint vitathatatlan érdemeket szereztek a MOL-csoport működésének támogatásában, fejlesztésében.

A 2017. évi MOL Életpálya Díjátadó keretében FER Tűzoltóságnál dolgozó kitüntetettet is ünnepelhetünk, hiszen Kőszegi Imre, társaságunk tűzvédelmi szolgáltatási előadója is elismerésben részesült. Imre történelmet írt, hiszen Ő az első FER-es kollégánk, aki e különleges kitüntetést, az Életpálya Díjat átvehette.

Kőszegi Imre 1982. 12. 31-óta, 35 éve dolgozik a MOL, illetve a FER Tűzoltóság és Szolgáltató Kft. (korábban: FER Tűzvédelmi és Szolgáltató Egyesülés) alkalmazásában. Maradandó érdemeket szerzett a MOL üzemegységeinek tűzvédelmét és folyamatbiztonságát támogató gázmentői és tűzoltói tevékenység területén. Imre, a több évtizedes munkája során mindig kitartóan és lelkiismeretesen végezte munkáját, a rá bízott feladatokat precízen hajtotta végre. Élen járt a Dunai Finomító munkaengedélyezési folyamataihoz kapcsolódó „gázmentői” tevékenység fejlesztésében és a MOL Magyarország nagyobb létesítményeire történő kiterjesztésében. Vezetői beosztásban eltöltött ideje alatt beosztottjaival szemben példamutatóan járt el, kitűnően alkalmazva az elkötelezett vezetői ismérveket.

A díjakat 2017. június 12-én a MOL- csoport vezetősége nyújtotta át a díjazottaknak ünnepélyes átadó-ünnepség keretében, családtagok és kollégák jelenlétében.

Nagy örömmel gratulálunk Imrének, munkájában további eredményeket és jó egészséget kívánunk!