A KoMOLytalanok – FER csapatának evezős sikere sárkányhajóban

Szombaton, május 24-én rendezték Százhalombattán a Csónakázó tavon az immár hagyományosnak mondható Sárkányhajó versenyt, amelyen 16 csapat mérte össze tudását, hogy ki a leggyorsabb 200 méteren.

Minden csapat 2 futamban állt rajthoz, és a két időeredményt összeadva hirdettek a végén a szervezők eredményt.

A versenyen nagyon sok MOL-os munkavállaló ült hajóba, és fogott evezőt, ki-ki az iskolai, óvodai csapatot erősítette.

De volt egy csapat, a MOL-os lányok, és a FER Tűzoltóság erős tűzoltóiból álló csapat, akik ebben az összeállításban először szerepeltek ezen a versenyen.

Előtte két edzésen vettek részt, ezért inkább a részvétel és a jó hangulat volt a fontos még a verseny kezdetekor.

Az első futamban a tavalyi 2. helyezett csapattal sorsolták össze a mieinket, és ennek köszönhető, hogy bár kikaptak az első futamban, de nagyon jó időeredménnyel a 2. helyen voltak az első futam után. 

A második futam végére kicsit elfogyott az erő, kicsit fújt a szél, de összesítésében így is az előkelő 3. helyezést érte el a csapat és a képzeletbeli dobogóra állhattak a versenyzők.

Gratulálunk mindenkinek.

A csapat tagjai voltak: Bábikné Gyovai Anita, Csáti Viktória, Huffné Móré Judit, Jeney Melinda, Kálmánné Pajzos Ivett, Krutek Tímea, Rácz Mónika, Reviczky Kata, Szilágyi Eszter, Balatoni Balázs, Bodrogvölgyi Márk, Bodrogvölgyi Máté, Cseri Mátyás, Dulai István, Kupecz Balázs, Mórocza Árpád, Nagy Ferenc, Polka András, Tomusz Zoltán, Hegedűs Péter (dobos)